Paminėta socialinių darbuotojų diena

Paminėta socialinių darbuotojų diena

Rugsėjo 27 dieną Lietuvoje minima socialinių darbuotojų diena. Žmonės dirbantys socialinį darbą yra tarsi šviesos, gerumo ir vilties skleidėjai. Buvimas su žmogumi ir jo problemų sprendimas, pagalba tiems, kas savimi pasirūpinti jau negali, tai tik maža dalis veiklos sričių kuriose save atranda socialiniai darbuotojai ir jų padėjėjai.

Mokykla ilgą laiką bendrauja ir bendradarbiauja su Šilutės mieste socialines paslaugas teikiančiomis įstaigomis, todėl socialinio darbuotojo padėjėjo specialybės mokinės, paskatintos profesijos mokytojų Editos Endrulienės ir Viktorijos Šepetienės, nutarė šiltais apkabinimais ir nuoširdžiais  sveikinimais nudžiuginti Šilutės socialinės globos namų ir Pamario senjorų namų, Vaikų dienos centro, Socialinių paslaugų centro socialinius darbuotojus ir jų padėjėjus.

Tikimės, kad mokinių  kepti ir dailiai supakuoti kvapnūs sausainiai, papuošti viržių vazonėliai, nuoširdūs sveikinimo žodžiai suteikė gerų emocijų socialiniams darbuotojams ir jų padėjėjams. Suprantama neužmiršti buvo ir aplankytų įstaigų paslaugų gavėjai. Jie džiaugėsi saldžiomis lauktuvėmis.