Individualios priežiūros darbuotojo profesijos moksleivės stažuotė Italijoje

Individualios priežiūros darbuotojo profesijos moksleivės stažuotė Italijoje

2024 metų balandžio – gegužės mėnesiais, viso tris savaites, Šilutės profesinio mokymo centro profesijos moksleivė, besimokanti pagal individualios priežiūros darbuotojo profesijos programą, kartu su mokiniais iš kitų profesinių mokyklų dalyvavo trijų savaičių stažuotėje Italijoje. Stažuotė vyko pagal Erasmus+ programos mobilumo projektą Nr. 2023-1-LT01-KA121-VET-000127181.

Individualios priežiūros darbuotojo profesijos moksleivė Italijoje patobulino savo profesijos praktinius įgūdžius – susipažino su asmenų, turinčių specialiųjų poreikių, priežiūros subtilybėmis.

Laisvu metu moksleivių grupė apsilankė Italijos sostinėje Romoje, susipažino su turtinga Italijos kultūra ir istorija. Stažuotės dalyviai taip pat pagerino savo anglų kalbos gebėjimus, profesinį žodyną.

Kiekvienam stažuotėje pagal šį projektą dalyvavusiam moksleivui buvo išduoti Europass mobilumo dokumentai. Šią stažuotę, kaip ir visą projektą pilnai finansuoja Švietimo mainų ir paramos fondas remiant Europos Komisijai.

Šis straipsnis atspindi tik autoriaus nuomonę, todėl Nacionalinė agentūra ir Europos Komisija negali būti laikomos atsakingomis už jame pateiktą informaciją.