Viktorina „Mano pasirinkimas – padėti žmonėms“

Viktorina „Mano pasirinkimas – padėti žmonėms“

Kovo 14 dieną septynios individualios priežiūros darbuotojo specialybės mokinių komandos dalyvavo viktorinoje „Mano pasirinkimas – padėti žmonėms“, kurią organizavo profesijos mokytojos Edita Endrulienė ir Viktorija Šepetienė.

Renginys orientuotas į mokinių profesinių žinių įtvirtinimą, jų pritaikymą teorinėse, praktinėse- kūrybinėse užduotyse ir perkeliamųjų  gebėjimų ugdymą. Viktorinos dalyvius pasveikino ir sėkmės palinkėjo Šilutės socialinių paslaugų centro socialinė darbuotoja Raminta Čekanauskienė ir individualios priežiūros darbuotoja Daiva Ambrozevičienė. Socialinė darbuotoja akcentavo, kad individualios priežiūros darbuotojas – altruizmu grindžiama profesija. Siekiant tvarių pokyčių, neatsiejama šios profesijos dalimi tampa komandinė veikla, nuolatinis bendradarbiavimas.

Dalyviai pristatė savo komandas, jų pavadinimus: „Lašas gerumo“, „Viltis“, „Pulsometras“, „Nuoširdi globa“, „Vieningos bitutės“, „Pagalbos rankos“, „Altruistės“. Kiekviena komanda pristatė ir iš anksto paruoštus namų darbus.

Įgytas  profesines žinias mokinės įtvirtino atsakinėdamos į klausimus Kahoot programoje. Gebėjimus logiškai ir kūrybiškai mąstyti, efektyviai bendrauti bei dirbti komandoje, tikslingai planuoti laiką dalyvės demonstravo atlikdamos praktines  užduotis.

Viktorinos nugalėtojais tapo komanda „Viltis“.  Komanda „Lašas gerumo“ užėmė II vietą, o komanda „Pulsometras“ pelnė III vietą. Prizininkų ir kitų komandų nariams buvo įteiktos dovanėlės.

Dėkojame visiems už dalyvavimą, džiugias emocijas ir turiningai praleistą laiką.