Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų atstovės aplankė mokyklą per kvalifikacijos egzaminą

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų atstovės aplankė mokyklą per kvalifikacijos egzaminą

Šiandieną mūsų mokyklą aplankė Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų atstovės, kurios stebėjo, kaip vyksta mūsų mokinių praktinis kvalifikacijos egzaminas. Tai buvo puiki proga ne tik parodyti mūsų įgūdžius ir profesionalumą, bet ir gauti vertingų patarimų.

Atvykusios viešnios buvo maloniai nustebintos, matydamos, kaip sklandžiai ir profesionaliai vyksta egzaminas. Jų teigimu, mokykloje tvyrojo puiki atmosfera, o mokinių pasirengimas ir darbų kokybė buvo puikūs. Tai labai padrąsino mūsų mokinius.

Po egzamino, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų atstovės surengė mokiniams įdomią paskaitą apie karjeros planavimą. Paskaitoje buvo kalbama apie svarbiausius karjeros planavimo aspektus, kaip tinkamai nustatyti savo tikslus ir siekti jų. Taip pat buvo pateikti praktiniai patarimai, kaip sėkmingai integruotis į darbo rinką, ir kaip svarbu nuolat tobulinti savo įgūdžius.

Ši paskaita buvo naudinga ne tik besiruošiantiems baigti mokyklą, bet ir tiems mokiniams, kurie dar tik pradeda galvoti apie savo ateities karjerą. Pranešėjų patirtis ir žinios suteikė mums daug naudingos informacijos ir įkvėpimo.

Šis vizitas neabejotinai prisidėjo prie mokyklos bendruomenės tobulėjimo ir mokinių motyvacijos. Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su tokiomis organizacijomis kaip Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai ir tikimės ateityje sulaukti dar daugiau panašių vizitų ir naudingų paskaitų.