Nuostabi patirtis!

Nuostabi patirtis!

Mūsų mokyklos padavėjo ir barmeno specialybės mokiniai turėjo unikalų šansą aptarnauti ne tik vietinius svečius, bet ir Lietuvos prezidento Gitano Nausėdos žmoną, pirmąją šalies ponią Dianą Nausėdienę bei kitus svarbius svečius, kurie lankėsi Kintuose.

Diana Nausėdienė, atstovaudama šalies prezidento šeimai, lankėsi VšĮ Kintai Arts. Vizito metu pirmajai poniai ir kitiems svečiams iš prezidentūros mūsų centro veiklą trumpai pristatė direktorė Vilma Grigonienė, o Klaipėdos krašto kalėdinius saldumynus ir kafiją paruošė būsimieji virėjai kartu su savo profesijos mokytoja Daiva Jotkuviene. Vaišes aptarnavo padavėjo ir barmeno specialybės mokiniai Abigailė ir Vitalij. Džiugu, kad svečiai žavėjosi mūsų mokomojoje virtuvėje iškeptais kepiniais – ponia D. Nausėdienė norėjo išgirsti, kaip ir iš kokių produktų jie buvo gaminami, ir netgi paprašė receptų. Be to, Abigailės ir Vitalijaus aptarnavimas bei puiki laikysena pelnė mūsų centrui gausių Pirmosios ponios komplimentų, tad galime drąsiai sakyti, jog šis susitikimas visai mūsų bendruomenei buvo ypatingas. Mokiniai išties pasižymėjo profesionalumu ir paslaugumu, parodė aukštą aptarnavimo lygį ir puikius profesinius įgūdžius. Be to, Mažosios Lietuvos krašto kepiniai ne tik suteikė išskirtinumo šventei, bet ir padėjo akcentuoti kultūros paveldo svarbą.

Diana Nausėdienė ir jos palydovai paliko Kintus su geromis emocijomis ir prisiminimais apie šią ypatingą dieną, o Šilutės profesinio mokymo centro mokiniai ir mokytojai įgijo puikios patirties bei turėjo didžiulę garbę pasirūpinti pirmąja šalies ponia ir prezidentūros atstovais.