Mokytojų diena

Mokytojų diena

Mokytojų diena smagi ir jautri šventė mūsų mokykloje. Nuo ankstyvo ryto, laukdami atvykstančių mokytojų, šurmuliavo mokiniai. Mokytojus pasitiko nuotaikinga muzika, sveikinimai ir saldžios dovanėlės.

Mokytojai šiandien sugrįžo į vaikystę ir mokyklinius metus. Kaip labai drausmingi mokinukai, mokytojai susirinko į pamokas bibliotekoje, o jų darbo vietas užėmė naujieji „mokytojai“. Su gražia švente sveikino mokinių savivaldos mokiniai. Skambėjo šiltos ir gražios eilės, palinkėjimai, padėkos žodžiai.

Pertraukos metu vyko foto sesija. Po pertraukos mokytojai buvo pakviesti į pirmą pamoką. Naujieji „mokytojai“ geranoriškai  ir modernūs, leido pamokos metu naudotis mobiliaisiais telefonais žaidžiant smagų žaidimą Kahoot platformoje. Kilo didžiulis šurmulys, kiekvienas norėjo laimėti, o naujiems „mokytojams“ net teko raminti labiausiai triukšmaujančius. Antros pamokos metu reikėjo pasitelkti vaizduotę ir atspėti ką nori pasakyti komandos narys, nekalbėdamas, o tik bandydamas pavaizduoti kažkokį daiktą. Trečia pamoka – muzikos ir teatro pamoka. “Mokiniams“ reikėjo ir repuoti, ir dainuoti roko ritmu, ir deklamuoti, ir savo vaidybinius gebėjimus parodyti.

Šventės pabaigoje, mokytojus pasveikinti atvyko Zuikutė. Visi kartu šoko ir dainavo.

Ačiū soc. pedagogei Laurai, bibliotekos vedėjai Danutei ir mokinių savivaldai už labai smagią šventę, saldžias dovanas, gėles ir labai gražiai papuoštą mokytojų kambarį bei mokyklą.