Tapome Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų nariais

Tapome Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų nariais

Skubame pasidžiaugti, kad 2023 m. mūsų centras tapo Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų nariu. Nors ir nesame verslo įmonė, tačiau rengiame darbuotojus įvairių sričių verslą kuriančioms įmonėms. Būtent todėl labai svarbu bendrauti ir bendradarbiauti, žinoti ir jausti, kokiais bendrais lūkesčiais gyvename, kuo galime būti vieni kitiems naudingi.

Rugsėjo 12 d. Rūmų nario pažymėjimą direktorei Vilmai Grigonienei iškilmingai įteikė generalinė direktorė Olga Grigienė ir švietimo ir mokslo skyriaus vadovė Aušra Misonė.

Kauno PPAR – didžiausia Kauno ir Marijampolės regionų verslo bendruomenę telkianti ir paslaugas verslui plėtojanti organizacija. Ji atstovauja bendriesiems verslo interesams, gina narių interesus, teikia paslaugas ir vykdo projektinę veiklą, valstybės deleguotąsias funkcijas.

Nuo 1991 m., kai Kaune buvo atkurti prieškario Lietuvoje veikę rūmai, organizacija tapo solidžia ir patikima verslo savivaldos institucija, atsakingu visų lygių valdžios partneriu, padėjo pamatus solidarumo  principu pagrįstiems verslo bendruomenės santykiams.

Rūmai vienija 860 įmonių Kauno, Kauno rajono, Marijampolės, Kėdainių, Jonavos, Kaišiadorių, Raseinių, Prienų, Birštono, Šakių, Vilkaviškio, Kazlų Rūdos, Kalvarijos savivaldybėse. Kasmet Rūmų paslaugomis naudojasi apie 2500 visos Lietuvos įmonių. Kauno PPA rūmai yra tarptautinių verslo paramos organizacijų ir tinklų, Baltijos jūros šalių prekybos rūmų asociacijos, Europos įmonių tinklo dalis.