Būsimos kirpėjos seneliams dovanojo naujas šukuosenas

Būsimos kirpėjos seneliams dovanojo naujas šukuosenas

Mūsų mokykloje besimokantys būsimieji kirpėjai kasdien tobulina praktinius įgūdžius praktinio mokymo bazėje, semiasi žinių iš kitų meistrų: mokosi moterų, vaikų ir vyrų kirpimų, šukuosenų modeliavimo, plaukų sušukavimo, dažymo, garbanojimo. Ir tai dar ne viskas.

Smagiausia tai, jog būsimi kirpėjai praktikuojasi ne tik dalyvaudami įvairiuose renginiuose, bet ir aktyviai dalyvauja socialinėse gerumo akcijose.

Būsimos kirpėjos, 20KP ir 21KP grupės merginos, kartu su profesijos mokytojomis Geda Kuisiene ir Reda Jurgėliene, dovanojo naujas šukuosenas ir puikią nuotaiką Šilutės socialinės globos namų gyventojams. Dalis jų – ligų ir laiko prie lovų prikaustyti senoliai, todėl suprantama, kad kirpykloje apsilankyti jiems neįmanoma. Todėl kirpykla pati apsilankė šiuose namuose.

Užsimezgusi pažintis davė abipusę naudą: merginos apkirpo, sušukavo ir taip pradžiugino senelius, kurie už parodytą dėmesį, gerumą ir praskaidrintą nuotaiką nuoširdžiai dėkojo ir mokytojoms, ir jų mokinėms, o pačios merginos patobulino savo profesijos įgūdžius.