Didelis žingsnis naujos programos link

Didelis žingsnis naujos programos link

Balandžio 13 d. mūsų mokykloje lankėsi grupė ekspertų iš Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centro bei Kauno kolegijos – jie ekspertavo mūsų pasirengimą vykdyti naują Ikimokyklinio ugdymo pedagogo padėjėjo modulinę profesinio mokymo programą.

Džiaugiamės, kad įvertinimas palankus ir tikimės, kad jau nuo ateinančio rugsėjo mokyklos mokinių gretas papildys būrys šios programos besimokančių mokinių, programa bus paklausi dar ne vienerius metus, o parengti specialistai sėkmingai įsilies į dirbančiųjų gretas ir įgytas kompetencijas panaudos mūsų miesto bei rajono lopšeliuose-darželiuose.

Ekspertai pripažino, kad ir teorinio, ir praktinio mokymo bazė atitinka visus reikalavimus ir net juos viršija. Tai reiškia, kad ruošdamiesi naujam startui įdėjome visą širdį. Ačiū visiems, prisidėjusiems prie šio didelio bendro darbo.

Be to, kad puikiai pasirodėme su pasirengimu įgyvendinti programą, sulaukėme daugybės gražių žodžių apie mūsų aplinką, atmosferą, mokykloje vykstančias kasdienes veiklas. Būtent šis pirmąkart mokykloje besilankančių žmonių pastebėjimas yra pats mieliausias.