Džiaugiamės pasklidusiu gerumu

Džiaugiamės pasklidusiu gerumu

Artėjant šventoms Kalėdoms Paslaugų ir turizmo skyriuje buvo įkurtos Kalėdų Senelio dirbtuvės, kuriose nuo pat lapkričio mėnesio nuo ryto iki vakaro virė darbas: mokiniai kartu su savo mokytojais kepė meduolius, keksiukus, pyragus, sausainius, siuvo, mezgė, konstravo dovanėles, kūrė atvirukus, rašė linkėjimus.

Gruodžio 14-20 dienomis dovanėlės buvo supakuotos, o nykštukės Indra, Gabija, Erika (būsimosios socialinio darbuotojo padėjėjos) saugiai perdavė glėbį šiltų linkėjimų ir su meile  pagamintas dovanėles Šilutės socialinės globos namų ir Pamario senjorų namų seneliams, Šilutės vaiko gerovės ir globos centro/ Vaikų dienos centro  ir „Ąžuoliuko“ lopšelio-darželio specialiojo ugdymo  grupės vaikučiams bei patiems seniausiems ir ištikimiausiems draugams – Šilutės socialinių paslaugų centro Socialinių paslaugų institucijoje tarnybos ugdytiniams.

Šventos Kalėdos – stebuklų metas, kai pačios vertingiausios, brangiausios ir didžiausios dovanos yra ne tos, kurias gauname, o tos, kurias su meile dovanojame kitiems. Gerumo savaitės iniciatyvos yra puikus šio teiginio įrodymas, ir mes džiaugiamės būdami šio gėrio skleidėjais.