Pagrynių skyriuje sužibo šv. Kalėdų eglutė

Pagrynių skyriuje sužibo šv. Kalėdų eglutė

Ar pastebėjote, kaip anksti jau viską aplinkui apgaubia tamsa? Kaip akys džiaugiasi baltu žiemos rūbu? Kaip gaudo kiekvieną šviesos ir spalvų blyksnį?

O juk tai reiškia, kad visai čia pat šventos Kalėdos! Adventas greitai baigsis, ateis ilgai lauktos atostogos, o kartu su jomis ir ramios kūčios bei džiaugsmingos Kalėdos, todėl mums pats metas ruoštis ir puoštis, kurti šventinę nuotaiką ir, žinoma, įžiebti eglutę.

Visą savaitę mokykla šurmuliavo ir ruošėsi eglutės įžiebimo šventei. Pagrynių skyriuje Mokinių taryba kartu su  socialine pedagoge Laura karpė snaiges ir puošė mokyklos langus bei eglę – skambant muzikai visu savo gražumu ji sužibo gruodžio 7 d.

Ta proga gražiais žodžiais mokytojus ir mokinius sveikino istorijos mokytoja G. Būdvytienė ir Mokinių tarybos nariai, na o Teatro studija, kurios vadovė mokytoja  A. Žymančienė, parodė inscenizuotą ištrauką iš apaštalo Pauliaus laiško korintiečiams. Nuostabias dainas atliko viešnia iš Šilutės pirmos gimnazijos Rugilė Vaičiulytė.

Tad švęskime! O švęsdami nepamirškime, kad šventos Kalėdos – tai sielų ir širdžių šventė. Branginkime gražiausias akimirkas, dalinkimės gerumu, šiluma ir meile.