Sveikatingumo dienos įspūdžiai

Sveikatingumo dienos įspūdžiai

Sveikatingumo diena, sulaukus gražaus ir šilto rudens, Paslaugų ir turizmo skyriaus bendruomenei nėra naujiena, tačiau šiemet ši diena buvo ypatinga, kitokia, nei įprasta. Iš pat ryto mokiniai ir mokytojai rinkosi mokyklos kiemelyje, o tada visi drauge pėsčiomis iškeliavo link Šyšos vingio – ,,beždžionių pliažo“.

Ten visus pasitiko kūno kultūros mokytojai Aleksandras Pancerovas ir Petras Dylertas.

Patikėkite,- sportuoti rudenėjančioje gamtoje labai smagu ir gera. Ypač, kai rungtys leidžia atsiskleisti ne tik kiekvienam individualiai, bet ir pademonstruoti komandinius, bendruomeniškumo gebėjimus – juk visi žinome, kad tik drauge mes esame jėga!

Na o rungtys ir estafetės buvo tokios įdomios, kad tiesiog negalėjai abejingai stebėti iš šalies – jose dalyvavo visi be išimties mokiniai ir net mokytojai. Štai į vartus iš penkių penkis įvarčius pataikė Dovydas (19DS), gumas geriausiai sekėsi mėtyti Gabrieliui (21PB) ir Gintarei (SDV), kojūkų estafetėje iš merginų vėl pirma buvo Gintarė( SDV), o štai vaikinų rungtyje pirmąja vieta dalinosi mokytojas Saulius ir jo mokinys Mantas (21AP). Trečiakursis Adomas pats pasiūlė rungtį – ėjimą ant rankų – ir sudalyvavo bei nugalėjo joje tiesiog be konkurencijos. Na o pati emocionaliausia ir daugiausia žiūrovų pritraukusi rungtis buvo virvės traukimas. Joje savo jėgas išbandė ir mokytojų komanda, garbingai iškovojusi pirmą vietą. Mokiniai pripažino: nugalėjo ,,technika ir tūris“. Moksleivių tarpe virvės traukime nenugalimi buvo 21 AP grupės vaikinai.

Po rungčių moksleiviai su mokytojais vaišinosi arbata, užkandžiavo virėjų iškeptais sausainiais ir pagamintomis moliūgų cukatomis, Prizininkai buvo pasveikinti ir apdovanoti kukliomis, bet mielomis ir naudingomis dovanėlėmis. Buvo labai smagu…

Na ir pabaigoje negalime nepasidalinti gražia mažo kačiuko išgelbėjimo istorija. Jį mokiniai, keliaudami į šventės vietą, aptiko tiesiai ant kelio, kuriuo nepaliaujamai zuja automobiliai. Žinoma, išsigandęs kačiukas buvo priglaustas užantyje, nuramintas ir sušildytas, net pavaišintas sausainių trupinėliais. O svarbiausia, kad atsirado jo šeimininkai! Jie džiaugėsi suradę pasimetusį savo augintinį ir labai dėkojo jautrią širdį turintiems mokiniams.

Taigi, sveikatingumo diena iš tiesų buvo ypatinga.

Ačiū visiems.