Automechanikų praktika Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykloje

Automechanikų praktika Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykloje

Kiekviena šalies profesinė mokykla savaip unikali. Mes esame išskirtiniai savo žuvininkystės praktinio mokymo centru. O štai Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykla turi modernų ir turtingą Variklinių transporto priemonių sektorinį praktinio mokymo centrą. Būtent todėl būsimieji mūsų automobilių mechanikai, lydimi savo profesijos mokytojo Rimanto  Tamošaičio, vyko į jį pasisemti specifinių praktinių įgūdžių, kurių negali įgyti savo mokyklos praktinio mokymo bazėje. Šie vizitai – seniai suplanuoto ir dėl pandemijos kiek atidėto įgyvendinti projekto „Praktinių įgūdžių įgijimas Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos Variklinių transporto priemonių sektorinio praktinio mokymo centre“ (Nr.09.4.1-ESFA-T-736-02-0020) veiklos.

Labai džiugu, kad vaikinai Klaipėdoje sulaukė daug atidos. Profesijos mokytojai Eugenijus Ivanovas ir Almantas Bernotas suteikė daug žinių ir praktinių įgūdžių, kurie neabejotinai padidino moksleivių kompetencijų bagažo vertę, o tai reiškia, kad klientai, kuriuos jie aptarnaus savo būsimose darbo vietose, gaus gerokai kokybiškesnes paslaugas.

Tokių vizitų į Variklinių transporto priemonių sektorinį praktinio mokymo centrą bus dar ne vienas. Bendradarbiauti yra ir smagu, ir naudinga.