SKELBIMAS DĖL NEKILNOJAMO TURTO PARDAVIMO AUKCIONO

SKELBIMAS DĖL NEKILNOJAMO TURTO PARDAVIMO AUKCIONO

Parduodamas 2073,13 kv. m. ploto poilsio paskirties pastatas su rekonstrukcijos galimybe. Anksčiau čia veikė poilsio namai „Zunda“, vienu metu galintys priimti apie 120 svečių. Poilsio namuose yra 2, 3 ir 4 vietų kambariai – kiekviename aukšte po 13 kambarių, papildomi kambariai įrengti II aukšte.

Objektas parduodamas elektroninio aukciono būdu platformoje: https://newsecaukcionai.lt/lt/aukcionas/831

Pradinė objekto kaina aukcione: 800 000 EUR (PVM netaikomas)

PAGRINDINĖ INFORMACIJA:

Adresas: Vytauto g. 150 / Bangų g. 2, Palanga
Pastato plotas: 2 073,13 kv.m
Paskirtis: poilsio
Statybos metai: 1968 m.
Aukštų skaičius: 4 + rūsys
Komunikacijos: Vandentiekis, buitinių nuotekų kanalizacija, lietaus kanalizacija; elektra ir ryšių tinklai.
*Šiuo metu, nevykdant veiklos, elektra ir vanduo yra atjungti.

*Nėra centralizuotos miesto šildymo sistemos.

Žemės sklypo plotas: 0,2125 ha

Žemės sklypo paskirtis: kita

Naudojimo būdas: komercinės paskirties objektų teritorijos

Valdymo pagrindas: Valstybinės žemės panaudos teisė.

*Šilutės profesinio mokymo centro turima panaudos sutartis po sandorio bus nutraukta, o būsimasis pastato pirkėjas per 30 dienų turės kreiptis į NŽT dėl valstybinės žemės sklypo nuomos sutarties sudarymo.

Automobilių stovėjimas: vidiniame kieme, uždaroje stovėjimo aikštelėje arba gatvėje šalia pastato
Žemės sklypas: 0,2125 ha (kita paskirtis), nuomojamas iš valstybės

OBJEKTO PRITAIKYMO GALIMYBĖS:
Pastatas yra patogaus suplanavimo, su taisyklingos formos kambariais, koridorine bendrų erdvių sistema, todėl galėtų būti perplanuotas į daugiabutį namą su atskirais apartamentais nuolatiniam gyvenimui arba pritaikytas apartamentų nuomai (trumpalaikiam apgyvendinimui). Be centrinio įėjimo yra evakuacinė laiptinė ir dar du įėjimai iš kiemo pusės – vienas per virtuvę.

Didžioji dauguma kambarių turi balkonus, yra pakeisti kambarių langai; daugumoje kambarių – privatūs vonios su WC kambariai, dalis jų – atnaujinti, kitiems buvo įrengti bendro naudojimo dušai I aukšte. Cokoliniame pastato aukšte veikė pirtis su baseinu, įrengta erdvė pasibuvimui.

Apgyvendinimo paslaugos veikė tik šiltuoju sezonu, todėl objektas nebuvo prijungtas prie centrinės miesto šildymo sistemos, nors sklypo ribose yra mažo slėgio dujų skirstomasis vamzdynas. Pastatas veikloje nenaudojamas nuo 2019 m. lapkričio mėnesio, šiuo metu elektros ir vandens tiekimas sustabdytas, pastatui reikalingas remontas.

LOKACIJA:
Kaimynystėje vyrauja nuosavų namų kvartalai, poilsio paskirties vilos bei apartamentai, skirti trumpalaikei nuomai ar sezoniniam poilsiui, bei įvairios prekybos vietos. Šalia parduodamo objekto naujas projektas: senos statybos pastatas rekonstruotas į daugiabutį, kuriame parduodami atskiri apartamentai.

Vytauto gatvė – viena pagrindinių gatvių Palangoje: patogus susisiekimas su aplinkiniais pajūrio kurortais Šventąja, Kunigiškėmis, Nemirseta, Karkle, su Klaipėda bei Liepoja (LV).

Baltijos jūra yra pagrindinis vietinio turizmo traukos centras, o Palanga – didžiausias Lietuvos kurortas su išvystyta infrastruktūra, pramogomis, aktyviam poilsiui ir pasyviam poilsiui, taip pat sveikatingumui puoselėti – nuo seno čia veikia sanatorijos ir gydyklos, viešbučiai, SPA centrai. Šalia pėsčiųjų ir dviračių takai.

Iki Baltijos jūros – 13 min. kelio pėsčiomis, iki Basanavičiaus g. – 15 min.

Daugiau informacijos
Tarptautinė nekilnojamojo turto paslaugų įmonių grupė „Newsec“ (UAB „Newsec advisers LT“) rengia nekilnojamojo turto pardavimo aukcioną.

Objektas parduodamas elektroninio aukciono būdu platformoje adresu:
https://www.newsecaukcionai.lt/lt/aukcionas/831

Registracijos į aukcioną pradžia: 2021.02.09, 10 val.
Registracijos į aukcioną pabaiga: 2021.03.09, 15 val.
Elektroninio aukciono pradžia: 2021.03.10, 10 val.
Elektroninio aukciono pabaiga: 2021.03.10, 15 val.

Dėl aukciono objektų kreiptis darbo dienomis nuo 9 iki 18 val.