Abiturientų dėmesiui

Abiturientų dėmesiui

Artėja brandos egzaminai, kurie šiais metais bus iššūkis ir jums, ir jūsų mokytojams.

BE tvarkos aprašas šiais metais leidžia atsisakyti kai kurių egzaminų, kuriuos buvote pasirinkę. Norint gauti brandos atestatą, reikia išlaikyti du egzaminus: lietuvių kalbos ir dar vieną, pasirinktą individualiai. Jei esate pasirinkę daugiau brandos egzaminų, iki gegužės 15 dienos jūs galite apsispręsti ir vieno ar kelių pasirinktų egzaminų atsisakyti. Tam reikia parašyti prašymą ir jį atvežti arba atsiųsti jį į mokyklą, kurioje mokotės, adresu: ŠPMC, Mokyklos g. 3, Pagrynių k., Šilutės r., LT-99159 arba ŠPMC, Paslaugų ir turizmo skyrius, Lietuvininkų g. 72, Šilutė LT-99172, (priklausomai nuo to, kuriame skyriuje mokotės). Jeigu turite galimybę, pasirašytą prašymą galite nuskenuoti ir atsiųsti el. paštu sekretore@silutespmc.lt (Pagryniuose) arba pts@silutespmc.lt (mieste). Taip pat parašytą prašymą galite nufotografuoti ir nuotrauką atsiųsti savo grupės vadovams į jų fb paskyras.

Kadangi kai kurie galite būti pamiršę, kokius egzaminus pasirinkote, grupių vadovai jūsų pasirinkimus jums primins informacija pasidalindami fb grupėse.

Gerai pagalvokite, ypač tie, kurie turite pasirinkę daug egzaminų – labai rekomenduojame jų atsisakyti, bet ne numoti ranka ir atėjus laikui į egzaminus tiesiog nenueiti.

Būkime atsakingi!