Paslaugų ir turizmo skyriuje – garbūs svečiai

Paslaugų ir turizmo skyriuje – garbūs svečiai

Rugsėjo 24 d. mūsų mieste lankosi garsusis Kolumbijos politikas ir matematikas Antanas Mockus su žmona Adriana Cordoba. Šilutės krašto žmonėms svečias pristato italų režisieriaus Sandro Bozzolo kurtą dokumentinį filmą „Nijolė”. Tai pasakojimas ne tik apie Kolumbijos menininkę, A. Mockaus motiną Nijolę Šivickas, bet ir apie ypatingą motinos ir sūnaus tarpusavio ryšį.

Džiugu, kad Šilutė – šio garsaus žmogaus tėvo gimtinė. Dar džiugiau, kad nakvynę į tėvo gimtinę atvykusiam svečiui, jo žmonai ir drauge su jais atvykusiam režisieriui Sandro Bozzolo galėjome suteikti savo mokomajame viešbutyje. Saldžiai išsimiegoję jie maloniai papusryčiavo mokomajame restorane, džiaugėsi maloniu aptarnavimu, skaniais valgiais ir noriai bendravo bei fotografavosi drauge. Pati mieliausia nuotrauka, kurioje vienas šalia kito stovi du Mockaus pavardę nešiojantys žmonės: svečias ir Giedrius, 18PB grupės mokinys.

Ką gi,- nuotaiką keletu sakinių perteikti visada nelengva. Tačiau atmosferos šilumą padės pajusti sustabdytos akimirkos.