Velykinių renginių akimirkos

Velykinių renginių akimirkos

Tai, ko ilgai ir kantriai laukiame, dažniausiai labai greitai prabėga ir lieka tik prisiminimuose. Būtent taip nutiko ir su velykiniais renginiais Paslaugų ir turizmo skyriuje. Juolab, kad iškart po jų sekė pavasario atostogos, kurios šiemet buvo labiau panašios ne į pavasario, o į vasaros atostogas, bet tai tik dar labiau džiugino visus atostogaujančius.

Šiandien mes visi vėl sugrįžome į mokyklą. Pailsėję, išsimiegoję, kupini ryžto kibti į darbus ir sėkmingai užbaigti mokslo metus. Tačiau dar kartelį mintimis sugrįžkime atgalios ir pasigrožėkime būsimųjų virėjų bei padavėjų ir barmenų darbais – šventiniais gardumynais ir gražumynais: vieni juos gamino, kiti išradingai ir išmaniai serviravo stalus. Džiugu, kad iš mokomojo restorano sklido ne tik gaminamo maisto kvapai, privilioję būrį svečių, bet ir gandas apie vykstančius renginius, o „Šilutės naujienos” publikavo net ir straipsnį su nuotraukomis.

Tačiau Velykos nebūtų Velykos, jei užmirštume daryti gerus darbus. O geri darbai buvo išties prasmingi: mokiniai net keletą kartų lankėsi Šilutės senelių globos namuose ir skaitė jiems liturginius skaitinius bei grožinę literatūrą. Kadangi ir skaičiusieji, ir klausiusieji buvo labai patenkinti, žadama šią skaitymo seneliams praktiką tęsti ir toliau. Tačiau dabar – atgal prie knygų. Juk čia pat egzaminai!