Mediumas

Mediumas

Balandžio 11 diena mūsų mokyklos antrakursiams tapo ypatinga – buvo švenčiamas jų mediumas. Taip greitai ir nepastebimai prabėgo pusė jų nuostabiausių metų mokykloje.

Į šventę, kurią antrakursiams suruošė pirmakursiai ir jų auklėtojai, susirinko gausus būrys moksleivių bei mokytojų. Sveikinimo žodžius tarė pavaduotojas ugdymui A. Būdvytis ir antro kurso logistų – ekspeditorių grupės auklėtoja L. Žemgulienė. Dvyliktokus eilėmis bei dainomis suskubo sveikinti ir mūsų mokyklos pirmakursiai – vienuoliktokai. Nebuvo užmiršti ir visi kiti mediumo dalyviai – visiems dalyvavusiems šioje gražioje šventėje buvo paruošta įvairių bei įdomių užduočių (reikėjo atspėti žodį, dalyvauti estafetėse, išgirdus žmogaus balsą, pasakyti koks tai asmuo). Smagu, kad žaidimuose dalyvavo ne tik mokiniai, bet ir mokytojai.

Šventės pabaigoje, padėkos žodį – dainą, pirmakursiams bei jų auklėtojams, už gražiai surengtą šventę, tarė dvyliktokės Vilanda ir Emilija. O patį mediumą vainikavo, visų antrakursių labai lauktas, daug juoko bei džiaugsmo ašarų sukėlęs, pusdiplomis.