Mūsų mokykloje vyko Lietuvos jaunimo rankų lenkimo čempionatas

Mūsų mokykloje vyko Lietuvos jaunimo rankų lenkimo čempionatas

Balandžio 6 d. Paslaugų ir turizmo skyriaus sporto salėje vyko Lietuvos jaunimo rankų lenkimo čempionatas. Šilutė pasirinkta ne atsitiktinai. Mat Šilutės profesinio mokymo centro kūno kultūros mokytojas metodininkas Aleksandras Pancerovas yra rankų lenkimo entuziastas ir treneris, o jo paruošti sportininkai daugelį metų laurus skina ne tik Lietuvos, bet ir pasaulio čempionatuose.

Šių metų čempionate dalyvavo 8 Lietuvos komandos iš Šilutės, Radviliškio, Gargždų, Kuršėnų, Skuodo, Šakių, Klaipėdos ir Mažeikių. Iš viso susirinko daugiau kaip 150 dalyvių. Šilutės komandai, regis, padėjo ir savos sienos, ir savi sirgaliai, nes šilutiškiai iškovojo bendrąją I-ąją komandinę vietą, iškovodami 11 pirmųjų, 12 antrųjų ir 9 trečiąsias vietas. Antri liko Radviliškio, treti – Gargždų atstovai.

Džiugu paminėti, kad Šilutės garbę gynė ir prie I-osios vietos iškovojimo prisidėjo net trys mūsų mokyklos mokiniai: Lukas Šveikauskas (17tpvd), Jonas Bartkus (16sv) ir Erikas Žvinklys (18amB). Džiaugiamės, kad turime aktyviai sportuojančių mokinių ir didžiuojamės, kad aukštais pasiekimais jie garsina mūsų mokyklos ir mūsų miesto vardą.