Šiltų apkabinimų diena Paslaugų ir turizmo skyriuje

Šiltų apkabinimų diena Paslaugų ir turizmo skyriuje

Vasario 14-oji Paslaugų ir turizmo skyriuje – ne tik meilės, bet ir šiltų apkabinimų diena. O juk iš tiesų – mylėdami vieni kitus, būdami tarp artimų žmonių turime būti atidūs ir švelnūs, turime negailėti šiltų žodžių ir dėmesio, prisilietimų ir apkabinimų. Tačiau šv. Valentino dieną mokykloje mes apkabinome ne tik vieni kitus, bet ir skyrėme šiltą dėmesį savo svečiams. O svečiai buvo ne bet kokie. Tai – mūsų seni, šaunūs bičiuliai, kuriems labiau nei bet kam kitam reikia meilės ir rūpesčio. Tai – Šilutės socialinių paslaugų centro Socialinių paslaugų įstaigoje tarnybos ugdytiniai.

Nuo pat ryto mokomajame restorane buvo rengiamasi svečių atvykimui: padavėjo ir barmeno specialybės mokiniai kartu su savo profesijos mokytoja Renata Meile dengė stalus ir ruošėsi plakti spalvingus ir gardžius sulčių kokteilius, būsimosios socialinio darbuotojo padėjėjos kartu su savo profesijos mokytoja Edita Endruliene dėliojo paskutinius taškus renginio scenarijuje, rikiavo savo pačių rankomis pagamintas dovanėles, virėjo specialybės mokiniai dailino pačių iškeptą tortą…

Šiltų apkabinimų šventė pavyko puikiai. Tiek daug džiaugsmo ir šypsenų vienoje vietoje, vienu metu jau seniai bebuvo galima pamatyti. Na o su tais, kas šventėje nedalyvavo, dalinamės foto akimirkomis.