Dalyvavome profesinio meistriškumo konkurse

Dalyvavome profesinio meistriškumo konkurse

Neseniai finišavusių metų gruodžio 14 d. mūsų mokyklos Paslaugų ir turizmo skyriaus apdailininko (statybininko) specialybės trečio kurso mokiniai Linas Žaliauskas ir Justas Norvaišas dalyvavo nacionaliniame profesinio meistriškumo konkurse „Apdailininkas (statybininkas) 2018“, kurį  organizavo Kėdainių profesinio rengimo centras. Konkurso užduotis – išklijuoti plytelėmis skirtą plotą pagal brėžinyje nurodytą raštą. Iš viso konkurse dalyvavo komandos iš 15 šalies profesinio mokymo įstaigų. Konkursą stebėjo ir vertino komisija: pirmininkas- UAB „Vector ir ko“ direktorius Remigijus Kersnauskas, nariai- UAB „Mproducts“ pardavimų vadovas Mindaugas Stanevičius ir Jeruzalės darbo rinkos mokymo centro profesijos mokytojas Almantas Rasimavičius. Komisijos nariai labai atsakingai vertino mokinių konkursinius darbus, tačiau paskelbus rezultatus salėje vis dėlto kilo daug pasakantis šurmulys… Ir nors prizinių vietų mūsų vaikinai neiškovojo, juos konkursui rengę ir į jį lydėję profesijos mokytojai Vida Janulevičienė, Irena Pilypaitė ir Saulius Daugalas buvo labai patenkinti: Justas ir Linas pademonstravo profesinį meistriškumą, kruopštumą ir tikrai puikų rezultatą.

Vis dėlto nė vienas dalyvis neliko be apdovanojimo. Kėdainių PRC direktorius Dangiras Kačinskas padėkojo dalyviams už dalyvavimą konkurse, palinkėjo gražių ir prasmingų artėjančių švenčių ir įteikė Centro padėkas bei asmenines dovanėles.

Kol mokiniai atliko konkursines užduotis, juos lydėję mokytojai dalyvavo kvalifikacijos tobulinimo seminare, o vėliau Kėdainių senamiesčio kavinėje „Kavamanija“ degustavo keturių rūšių kavą. Konkurso dalyviai ir juos lydėję mokytojai Kėdainius paliko įgiję naujos patirties, gerų įspūdžių, pasidaliję savo gerąja patirtimi, taip pat pasimokę iš savo klaidų ir iš kitų komandų sėkmės.