Pavasario suktinis

Pavasario suktinis

Ak, kaip laukiame saulutės ir šilumos… O belaukdami spėjome ir kalnus darbų nuversti, ir iš peties paatostogauti, ir margučius numarginti. O jei kas ką nors praleidote pro akis ar ausis, trumpai apie savo kasdienybę papasakosime.

Kirpėjo specialybės merginų dovana seneliams

Kirpėjo specialybės 15kv grupės merginos kartu su savo profesijos mokytoja Gedute Kuisiene net ir per atostogas neleido sau ramiai ilsėtis ir tinginiauti – jos nusprendė, kad prieš šv. Velykas yra pats metas grožio procedūromis apdovanoti Šilutės senelių globos namų ir Žemaičių Naumiestyje įsikūrusių senelių namų „Senjorų Eldoradas“ globotinius. Dalis jų – ligų ir laiko prie lovų prikaustyti senoliai, todėl suprantama, kad kirpykloje apsilankyti jiems neįmanoma. Todėl kirpykla pati apsilankė šių senelių namuose.

Užsimezgusi pažintis davė abipusę naudą : merginos pradžiugino ir apkirpo ir sušukavo net 49 senelius, kurie už parodytą dėmesį ir gerumą nuoširdžiai dėkojo ir mokytojai, ir jos mokinėms, o pačios patobulino savo profesijos įgūdžius. Senolės buvo labai laimingos, galėdamos pagražėjusios ir atjaunėjusios pasitikti šventas Velykas.

Gerumo akcijoje dalyvavo būsimosios kirpėjos Žavinta Mockienė, Rūta Rimkienė, Šarūnė Šilinskaitė, Rima Stankienė.