Žinių viktorina  „Saugus komunikavimas internete“

Žinių viktorina  „Saugus komunikavimas internete“

 

Jau dešimti metai vasario mėnuo mokykloje – saugesnio interneto mėnuo. Jį organizuoja  informacinių technologijų mokytojas Vytautas Chockevičius ir bibliotekos vedėja Danutė Marozienė. Nuotolinio mokymo Moodle aplinkoje sukurtas atskiras kursas „Būk saugus“, kuriame visai mokyklos bendruomenei  pateikta svarbi  informacija apie interneto grėsmes, duomenų apsaugą,  saugų elgesį internete, saugumą ekstremaliose situacijose ir t.t.

Saugesnio interneto mėnesio apibendrinimas – žinių viktorina  „Saugus komunikavimas internete“. Jame dalyvavo devintokai, dešimtokai ir vienuoliktokai. Šiemet viktorina buvo kitokia – mokiniai į viktorinos klausimus atsakinėjo virtualiai. Kiekvienas atstovavo savo komandai ir buvo įvertintas individualiai. Buvo smagu žiūrėti į susikaupusius mokinius, nes kiekvienas stengėsi pasirodyti geriau.

Pirmą vietą užėmė 22 TPR komanda, surinkusi daugiausiai balų. Individualioje įskaitoje geriausiai pasirodė Matas Mileris (10 klasė), Nojus Dorša (10 klasė) ir  Deividas Beržinis (22 TPR). Šaunuoliai!