Atvirų durų renginiai sulaukė gausybės lankytojų

Atvirų durų renginiai sulaukė gausybės lankytojų

Balandžio 12-14 dienomis Paslaugų ir turizmo skyriuje vyko Atvirų durų renginiai. Jų metu krašto visuomenei pristatėme mūsų mokykloje įgyvendinamas ir jaunimui bei suaugusiesiems siūlomas profesinio mokymo programas. Užeiti į mokyklą kvietė gatvėje iš tolo šviečiantis švyturys – mūsų skleidžiamos šviesos, šilumos, idėjų ir galimybių simbolis, šurmulys ir, žinoma, viliojantys kvapai, nes visi apsilankiusieji buvo vaišinami ukrainietiškais barščiais, bandelėmis, arbata bei būsimųjų padavėjų ir barmenų gaminamais spalvingais ir gardžiais gaiviaisiais kokteiliais.

Labai džiaugiamės didžiuliu susidomėjusiųjų ir mus aplankiusių skaičiumi – nuo darželinukų iki suaugusiųjų, kurie abejingai nepraėjo pro šalį. Tačiau labiausiai džiaugiamės miesto ir rajono mokyklų mokinių apsilankymu (dėkojame mokyklų administracijoms ir mokytojams – visada miela ir gera jus matyti!).

Tikimės, kad palikome gerą įspūdį. Kad mūsų mokiniai svečiams įdomiai ir patraukliai papasakojo apie profesijas, kurių mokosi, vaizdžiai pademonstravo praktines veiklas, sudomino ir privertė susimąstyti: o gal ir aš čia galėčiau pradėti kurti savo profesinę karjerą?

Laukiame visų ir kiekvieno – tapkite mūsų bendruomenės dalimi!