Pasikeitė mokyklos vadovai

Pasikeitė mokyklos vadovai

2022-ieji  metai mūsų mokykloje prasidėjo permainomis.

Beveik 28 metus Šilutės profesinio mokymo centrui vadovavęs Algimantas Abromaitis pasibaigus kadencijai pasitraukė iš direktoriaus pareigų. Nuo sausio 14 dienos Švietimo, mokslo ir sporto ministrės įsakymu mokyklos direktore paskirta Vilma Grigonienė, laimėjusi viešą konkursą šioms  pareigoms eiti.

Naujoji direktorė savo profesinę karjerą pradėjo mūsų mokykloje. Iš pradžių – profesijos mokytoja, vėliau – praktikos vadove. Nuo 2003 metų prie Šilutės žemės ūkio mokyklos prijungus Ž. Naumiesčio profesinę mokyklą, o nuo 2018 metų ir Šilutės paslaugų ir turizmo mokyklą  ji dirbo šių skyrių vedėja, todėl yra sukaupusi daug pedagoginės, vadybinės, organizacinės patirties.

Kreipdamasi į mokyklos bendruomenę, naujoji direktorė sakė, kad imti į rankas mokyklos vairą – tai naujas gyvenimo etapas, naujas iššūkis ir didžiulė atsakomybė. Ji patikino, kad  stengsis pateisinti bendruomenės lūkesčius, tikisi vieningo komandinio darbo, šiuolaikiškų iniciatyvų ir pagalbos bei pagarbos vienas kitam. „Irkluoti valtį turime vieningai, tada sėkmingai ir darniai irsimės į priekį“ – sakė ji.