Senieji metai išlydėti į praeitį

Senieji metai išlydėti į praeitį

Naujieji metai įgauna pagreitį – tuoj vėl grįšime į klases, imsimės vadovėlių, kibsime į darbus… O mintyse dar vis sukasi siautulingų senųjų metų palydų vaizdai. Kaip buvo linksma! Kaip puikiai atskleidėme savo išradingumą, talentus ir bendrystę! Ir kaip gera šėlioti, džiaugtis bei švęsti kartu su savo mokytojais, kurie palaikė ir skatino, negailėjo šiltų pagyrų, o kai kurie net ir patys lipo į sceną!

Paslaugų ir turizmo skyrius renginio dieną buvo tapęs Ledo šalimi! Čia karaliavo dvi nuostabios, stebuklus kuriančios merginos – Elza ir Ana, trimis šimtais metų atgal akimirksniu nuskraidino menueto šokėjai, o tvarką prižiūrėjo griežti apsaugos darbuotojai. Saldžiomis dovanėlėmis buvo apdovanoti kalėdinių kompozicijų parodos dalyviai, visi, kurie dosniai dalijosi gerumu Gerumo akcijos metu, o taip pat pas mokyklos ligoniukus Luką ir Deimantą buvo išsiųsti nykštukai su mūsų visų surinktomis dovanėlėmis, surašytais linkėjimais, laiškais.

Pagrynių skyriuje šia dieną vyko karnavalas „Kalėdinė animacija”. Jos metu kiekvienas galėjo sugrįžti atgal į savo vaikystę – buvo prisiminta senoji animacija („Na palauk”, „Pelenės pasaka”, Ledo šalis”, „Monstrų viešbutis”), o taip pat Kalėdos buvo gelbstimos nuo Grinčo. Renginio pabaigoje mokytojai pakvietė visus į „ZZtop“ grupės koncertą! Nuostabios akimirkos ir geros emocijos!

Bet ką čia daug kalbėti! Verčiau padėkokime vieni kitiems už aktyvumą, kūrybiškumą ir iniciatyvumą, o tada imkime ir pasižvalgykime po nuotraukų galeriją.