Gražių ir prasmingų naujų mokslo metų!

Gražių ir prasmingų naujų mokslo metų!

Mokslo metai įsibėgėja.

Kaip gera visus vėl matyti! Sutikti per pertraukas, žiūrėti į akis pamokų metu… Ačiū, kad esate atsakingi,  laikotės saugumo reikalavimų, rūpinatės savo ir kitų sveikata. Labai tikimės, kad šiais mokslo metais neteks ir vėl užsidaryti namuose, draugus ir mokytojus matyti tik kompiuterio ekranuose, mokytis tarpininkaujant satelitams.  Tuo labiau, kad šį rugsėjį mokykla pagausėjo net 239 naujais mokiniais, ir visiems labai norisi gyvo kontakto, bendruomeniškumo, draugystės.

Taigi, sveikiname savo naujuosius šeimos narius: net 40 būsimųjų automobilių mechanikų, 45 žuvininkystės verslo darbuotojus, 35 socialinio darbuotojo padėjėjus, 29 apdailininkus ir dažytojo-tinkuotojo padėjėjus, 70 paslaugų asmenims teikėjų: kosmetikų, kirpėjų, virėjų, padavėjų ir barmenų bei svečių aptarnavimo darbuotojų ir 20 ekspeditorių. Tikimės, kad laikas mokykloje jums bus naudingas, prasmingas, įdomus, o iškylantys iššūkiai įveikiami, ir kad niekam nekils noras sustoti pusiaukelėje. Visiems linkime atsakingumo ir kantrybės. Ir kad iš mokyklos išeitumėte tik nešini įgytais brandos atestatais ir profesinio mokymo diplomais.

Susivienykime bendram darbui! Apsišarvuokime kantrybe ir būkime atsakingi. Nepamirškime, kad laikas ne beribis – svarbi ir brangi kiekviena diena, tad išnaudokime savo dienas prasmingai. Ir dar: visi už vieną, ir vienas už visus! Mokantis, saugant sveikatą, siekiant tikslų.

Sėkmės!