Pasklido gerumo virusas

Pasklido gerumo virusas

Visą kovo mėnesį Lietuvoje vyko akcija „Užkrėsk gerumu“, kvietusi gerumu dalintis visų ugdymo įstaigų bendruomenes. Prie šios akcijos prisidėjo ir mūsų mokyklos mokiniai. Esant sunkiai situacijai – karantinui, kada žmonės išsiilgę bendravimo ir apsikabinimų, kaip niekad tinka senovės graikų pasakėtininko Ezopo žodžiai: „Kiekvienas geras poelgis, kad ir koks nereikšmingas, visada yra reikalingas“. Mokinių atsiųsti nuotraukų koliažai tai ir įrodo.

Dėkojame prisijungusiems prie akcijos: Justei Kaminskaitei (19 k) už piešinį „Puoselėkime gerumo daigus“ puikiai atspindintį šios akcijos tikslą, 20vr grupei už gerus darbus ir jų įrodymą, 19pb grupei už estetišką nuotraukų koliažą, 19 ama grupei už piešinių ir nuotraukų koliažą, 19vr grupei už gerumą atspindinčias mintis. Dėkojame mokytojoms Renatai Meilei, Daivai Jotkuvienei, Annai Novikovai-Čičirkienei, Laurai Valauskienei ir Reginai Gedaitienei, palaikiusioms iniciatyvą.

„Kitam paliepus, geresniais netapsime. Tačiau tai, ką patiriame iš aplinkinių, paprastai, tarsi grandinine reakcija, mumyse iššaukia tokias pačias emocijas ar elgesį – patiriamas gerumas sprogsta dovanojamu gerumu.“ (V. Jankauskas)

Puoselėkime gerumo daigus. Šiltų, saulėtų ir sveikų šv.Velykų!