Tik spėk suktis!

Tik spėk suktis!

Nespėjome dorai atsiversti knygų, o darbai ir renginiai jau veja darbus ir renginius. Štai šį vėjuotą rytą net 8 mokyklos mokytojai išvažiavo į dviejų dienų seminarą, kuris yra projekto „Profesijos ir suaugusiųjų mokytojų kvalifikacijos tobulinimo sistemos plėtra“ (Nr. 09.4.2-ESFA-V-715-01-0001) dalis. Seminaro metu mokytojai mokosi plėtoti savo dalykines ir didaktines kompetencijas, o štai vos sugrįžę tuojau pat pradės taikyti tokius naujus mokymo metodus, kad mokiniams net ausys raitysis… Ko vertas vien pavadinimas: įtraukioji pamoka taikant “Minčių žemėlapių” metodą. Taigi, mieli mokiniai, ruoškitės naujovėms!

Na o Paslaugų ir turizmo skyriaus koridoriai šiandien nuo pat ryto kvepia meduoliais: būsimieji virėjai jau ruošiasi Europos paveldo dienų `19 renginiui „Kultūros paveldas: pažink ir pramogauk“.

Šis renginys apjungia Klaipėdos, Kretingos, Šilutės, Palangos ir Skuodo miestus bei rajonus, o mes didžiuojamės, kad esame savo miesto ir rajono ambasadoriai, kad Šilutėje numatytos veiklos vyks būtent mūsų mokykloje. Apie tai, kaip sekėsi, būtinai papasakosime po renginių. O visus jus kviečiame sekti informaciją ir skelbimus spaudoje bei aktyviai pasinerti į Europos kultūros paveldo renginių įdomybes. Būtų tiesiog kvaila nepasiimti to, kas padėta po nosimi ir visiškai nemokama. Tiesa, grįžtant prie tų meduolių kvapo: renginių metu bus galima paskanauti… mūsų miesto architektūros šedevrų detalių, virtusių meduoliais. Tad maloniai kviečiame ir laukiame!