Mokslo ir žinių diena

Mokslo ir žinių diena

Nuvilnijo dar viena Rugsėjo 1 –oji. Ji lyg šiltas vasaros lietus nuplovė taip greitai prabėgusias nerūpestingas vasaros dienos ir atnešė naujus iššūkius, naujus lūkesčius, naujus draugus bei naujus rūpesčius.

Džiugu, kad ir šiais metais į šią Mokslo ir žinių šventę susirinko gausus būrys moksleivių. Kai kuriems tai buvo pirmoji, o kai kam jau paskutinioji Rugsėjo 1 –osios šventė šioje mokykloje. Sveikinimo kalbas, kviečiančias siekti naujų aukštumų, nepabijoti kylančių iššūkių šioje nelengvoje mokslo kelionėje, sakė ne tik mokyklos direktorius A. Abromaitis, pavaduotojas ugdymui A. Būdvytis, mokytoja E. Oželienė, bet ir seimo narys A. Nausėda.

Paslaugų ir turizmo skyriuje Rugsėjo 1-oji buvo paminėta jaukioje aplinkoje mokyklos vidiniame kiemelyje. Visi seni ir nauji bendruomenės nariai drauge sugiedojo Lietuvos himną, atkartodami Baltijos kelią susikibo rankomis ir pasidžiaugė savo laisve, galimybe rinktis ir mokytis, na o tvenkiantis lietaus debesims suskubo į klases. Tačiau dangus taip ir neprakiuro, tik davė kuo aiškiausiai suprasti, jog vasara baigėsi, ir pats metas atsiversti knygas.

Tad dar kartą sveikiname visą mūsų mokyklos bendruomenę su atėjusiais naujais mokslo metais. Džiaugiamės, kad mūsų būrys vis didėja, kad pasitikima mūsų mokykla, joje dirbančiais pedagogais ir būtent čia siekiama įgyti naujų žinių bei tiesti savo ateities kelią.